DELICATE SUSHI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1286 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Delicate Sushi. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 22:49 Eten en bezorging was goed!
11 jun 2024 om 20:35 Ik vind het eten iedere keer lekker maar wat ik raar blijf vinden is dat ik 0,25 betaal voor plastic verpakking terwijl er om de garnalen een papieren zakje zit en een beetje alufolie.
11 jun 2024 om 20:03 Bezorger kwam sneller dan ik had verwacht. De crispy chicken was lekker
9 jun 2024 om 23:07 We moesten 1 uur en 15 minuten wachten op ons eten. We hadden de bestelling om 16:30 geplaatst en wilde het om 18:30 geleverd hebben. Vervolgens kregen we het pas om 19:45. De sushi was wel heel lekker!
8 jun 2024 om 7:56 Sushi was heerlijk!
4 jun 2024 om 23:00 Bestelling werd bezorgd zonder drinken,toen ik de bezorger hierop aansprak zei hij eerst het moet er in zitten, waarop ik zei maar dat zit het dus niet. Hij zei toen ja ik weet het niet ik moest het alleen afleveren en we zijn gesloten. geen aanrader
3 jun 2024 om 8:19 Delivery was very quickly, the Fried rolls salmon was delicious.
1 jun 2024 om 20:59 Veel te laat niet verd laatste keer
31 mei 2024 om 20:28 Great as always . Thank you
27 mei 2024 om 10:52 Om 17.30 besteld voor levering 18.30. Om 19.50 werd de bestelling pas geleverd!! Dit heb ik nog nooit zo slecht egemaakt. 2x zelf moeten bellen of dit nog wel goed ging komen. Verder was het eten ok, maar niet geweldig. Dikke stukken met veel rijst.
26 mei 2024 om 21:25 Om 20:10 zou het bezorgd worden, maar het kwam uiteindelijk pas om 21:30 aan.
26 mei 2024 om 20:02 Jammer dat ik ruim een uur moest wachten,als je het weet hou je daar rekening mee, en uiteindelijk heb ik even gebeld..